Super Premium ζωοτροφές

Κατασκευάστηκε στη Γερμανία

Συστατικά υψηλής ποιότητας

Η εγγύηση ποιότητας της JOSERA

Με την τροφή για κατοικίδια JOSERA μπορείτε να είστε σίγουρος: Ως ειδικοί στις άριστες τροφές για ζώα συντροφιάς αξιοποιούμε την εμπειρία και γνώση μας των 75 ετών. Όποιος επιλέξει την μάρκα τροφών για κατοικίδια JOSERA, θα έχει μια «τροφή ζώων με πάθος». Σε αυτές τις λέξεις θα βρείτε την δέσμευση και υπόσχεσή μας για Super Premium σχεδιασμένες τροφές, με βάσει τις οποίες παράγουμε υψηλής ποιότητας τροφές για σκύλους, γάτες και άλογα. Η πολύπλευρη σειρά μας παρέχει στο τετράποδό σας σε όλες τις φάσεις τις ζωής το υψηλότερο επίπεδο τροφής. Πειστείτε και μόνοι σας. 

Ανάπτυξη προϊόντος - Μόνο το καλύτερο για τον/την αγαπημένο/η σας

Υψηλής ποιότητας τροφή για ζώα συντροφιάς, που όχι μόνο έχει καλή γεύση, αλλά είναι ιδιαίτερα εύπεπτη και ανταποκρίνεται στις ατομικές του ανάγκες. Για τον λόγο αυτό η υψηλής ποιότητας σχεδιασμένες τροφές δημιουργούνται από κοινού από ομάδα διατροφολόγων και ειδικών επιστημόνων και επαγγελματιών σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες έρευνες. Οι ειδικοί μας είναι πάντα ενημερωμένοι και λαμβάνουν υπόψη τις πιο πρόσφατες επιστημονικές έρευνες αναγνωρισμένων ειδικών επιστημόνων στην διατροφή των ζώων κατά την δημιουργία των συνταγών μας. 

Schieblehre_555x555px

Η υψηλή ποιότητα ξεκινάει με την προσεκτική επιλογή των συστατικών. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιούμε για τις υψηλής ποιότητας τροφές για σκύλους, γάτες και άλογα, υψηλής ποιότητας, φυσικά και υγιεινά συστατικά. Με συνέπεια δεν χρησιμοποιούμε γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες, ενώ δεν προσθέτουμε δημητριακά και σόγια, ούτε τεχνητές χρωστικές, αρτύματα και συντηρητικά. Με αυτό δεσμεύονται βάσει συμβάσεων οι προμηθευτές μας, ενώ εμείς πραγματοποιούμε τακτικούς ελέγχους σε δικό μας πιστοποιημένο εργαστήριο. Προκειμένου να διασφαλίσουμε συνεχώς τα υψηλά πρότυπα ποιότητας, δίνουμε μεγάλη σημασία σε μια μακροπρόθεσμη και αξιόπιστη συνεργασία με τους εμπορικούς μας εταίρους.

Είναι αυτονόητο ότι τα συστατικά του κρέατος που χρησιμοποιούνται προέρχονται αποκλειστικά από ζώα, που είναι κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση. Για την προστασία των αποθεμάτων άγριων ιχθύων, ο σολομός στα προϊόντα μας προέρχεται από ευρωπαϊκές υδατοκαλλιέργειες. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται κατά προτίμηση τοπικές πρώτες ύλες για την παραγωγή των ζωοτροφών JOSERA Premium.

Labor_555x555px

Η JOSERA εγγυάται την άψογη και άριστη ποιότητα των προϊόντων. Για το λόγο αυτό εξετάζονται όλες οι εισερχόμενες πρώτες ύλες στο εγκεκριμένο εργαστήριο μας, σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια και τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα, πριν από την επεξεργασία τους. Επιπλέον, τα εξερχόμενα τελικά προϊόντα ελέγχονται ξανά, πριν φύγουν από το εργοστάσιο. Από την ίδρυση της εταιρεία μας δεν διεξάγουμε πειράματα σε ζώα για την ανάπτυξη των τροφών μας για ζώα συντροφιάς. 

Χημικοί τροφίμων, βιολόγοι και τεχνικοί εργαστηρίων συνεργάζονται για να εξασφαλίσουν πάντα την καλύτερη ποιότητα για το κατοικίδιο ζώο σας. Με την καλύτερη αποδοχή, την υψηλότερη πεπτικότητα και ανεκτικότητα, καθώς και το καλό που κάνει στο δέρμα και το τρίχωμα, τα προϊόντα JOSERA προσφέρουν στους τετράποδους φίλους σας πραγματικά οφέλη. Προκειμένου να ανταποκρινόμαστε πάντα στις απαιτήσεις μας για κορυφαία ποιότητα, υποβαλλόμαστε τακτικά σε εθελοντικούς και ουδέτερους ελέγχους, εκτός από τους κρατικούς ελέγχους. Ανεξάρτητοι εξουσιοδοτημένοι από το κράτος εμπειρογνώμονες πιστοποιούν επίσημα το εργαστήριο Josera Erbacher Service με την διαπίστευση εργαστηρίων σύμφωνα με το ISO / IEC 17025, επισήμως το υψηλότερο δυνατό διεθνές ποιοτικό πρότυπο για τα εργαστήρια δοκιμών. 

Ntakata-Mountains_555x555px

Οι καθημερινές μας δράσεις επικεντρώνονται πάντοτε στην ευθύνη προς τους συνανθρώπους μας, τα ζώα, το περιβάλλον και τις μελλοντικές γενιές. Συνοψίσαμε όλες τις προοπτικές της βιωσιμότητας - οικονομία, οικολογία και άνθρωποι - υπό έναν συγκεκριμένο στόχο: να έχουμε απολύτως ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα έως το 2020. Για να επιτύχουμε τον στόχο αυτό, έχουμε δεσμευτεί με τη στρατηγική μας της βιωσιμότητας, να αντισταθμίσουμε όλες τις εκπομπές CO2 που προκαλούν τα προϊόντα μας. Σε συνεργασία με την Carbon Tanzania και την myclimate, στηρίζουμε για τον λόγο αυτό ως ενεργά μέλη το έργο προστασίας των δασών Ntakata Mountains. 

Προκειμένου να βελτιστοποιούμε διαρκώς τις περιβαλλοντικές μας επιδόσεις, δοκιμάζουμε συνεχώς όλες τις διαδικασίες και τα προϊόντα μας στο πλαίσιο του συστήματος περιβαλλοντικής και ενεργειακής διαχείρισης. Έτσι για παράδειγμα χρησιμοποιούμε αποδοτικές ως προς τους πόρους παραγωγικές διαδικασίες και φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες μεταφοράς για τη βιώσιμη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων. Έχουμε ήδη λάβει πολλά βραβεία για τη δέσμευσή μας για την εξοικονόμηση ενέργειας και του CO2. 

Το 2018, η JOSERA ήταν ο πρώτος κατασκευαστής τροφών για ζώα που δημοσίευσε μια έκθεση βιωσιμότητας. Η έκθεση αυτή είναι σύμφωνη με τις κατευθυντήριες γραμμές  της πρωτοβουλίας για την υποβολή εκθέσεων απολογισμού σε παγκόσμιο επίπεδο (GRI).

Η οικογενειακή επιχείρηση JOSERA ενεργεί προς όφελός σας για μια υγιεινή διατροφή, βιώσιμη και οικονομική δράση, καθώς για την διαχείριση της ποιότητας στην πράξη: Μπορείτε να είστε σίγουροι για αυτό!